Zoomer de robothond komt ook naar Nederland

In de VS won Zoomer al vele prijzen, maar nu komt de robothond ook naar de Nederlandse winkelschappen. Kinderen kunnen de robothond tot 30 kunstjes leren.

Zoomer is een hondje dat infraroodsensoren bevat om zijn omgeving in kaart te brengen en te volgen waar zijn baasje is. Daarnaast reageert het hondje op stemcommando’s. Kinderen die de hond in huis halen, kunnen hem allerlei trucjes leren. In totaal zijn er dertig trucjes die het beestje kan uitvoeren.

Net als echte honden, vergt het trainen wel wat aandacht en geduld. Daarnaast moeten kinderen de trucjes ook vaak herhalen. Wordt dat niet gedaan, lopen ze het risico dat Zoomer ze op het gegeven moment zal verleren.

Beschikbaarheid

Zoomer ligt vanaf deze maand in de winkel voor €79,99.

7 reacties

  1. Inderdaad, veel te duur en nu kan ik niet kiezen: ik ben binnenkort jarig, zal ik sparen voor een mobiel of voor zoomer???

  2. Leuk ding zeg!
    Ik wil niet zeggen wat een koopje ofzo hoor….
    Maar een furby kost nu nog 89,99 en het leven op dit moment is nou eenmaal duur vind dit robothondje qua prijs wat dat betreft juist wel meevallen.

  3. In het filmpje geven ze nederlands comando’s. Maar bij talen geeft hij geen nederlands. Reageert deze hond dan wel op nederlandse comando’s

  4. ik heb zoomer maar ben het kaartje kwijt met comando’s en de gebruiksaanwijzing. a,b of c wat is Nederlands?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.