Dit weekend lanceerde TomTom de TomTom Golfer, een GPS-sporthorloge dat golfers gaat helpen om op eenvoudige wijze hun spel te verbeteren. Via duidelijke grafische weergave van de baan op het grote scherm wordt de precieze afstand tot hindernissen en layups gegeven, net als de beste plaats voor een approach naar de green.

De TomTom Golfer beschikt over de gegevens van meer dan 34.000 golfbanen wereldwijd. Updates daarvan kunnen wireless gedownload worden via een speciale smartphone app, zodat TomTom-golfers altijd kunnen vertrouwen op up-to-date baaninformatie.

GOLF_GREEN_GREY_hazard_1_tcm148-60361“Inzicht in de uitdagingen van de baan zal golfers helpen om hun handicap te verlagen”, aldus Corinne Vigreux, managing director, TomTom Consumer. “De TomTom Golfer biedt in één oogopslag alle relevante baaninformatie zodat golfers de beste beslissingen kunnen nemen en zo hun spel kunnen verbeteren.”

De lichtgewicht en duurzame TomTom Golfer is de nieuwste aanwinst in de succesvolle serie van TomTom GPS-sporthorloges. Het horloge maakt gebruik van GPS technologie om automatisch in de buurt gelegen golfbanen te herkennen en spelers naar de volgende hole te wijzen. Golfers kunnen op hun TomTom Golfer naast hun score per hole ook afstanden en de tijd van hun ronde bijhouden. GadgetGear heeft het horloge nog niet kunnen testen. De afbeeldingen suggereren dat het schermdeel uitwisselbaar is met de polsband van de eerder geteste Cardio en MultiSport. De band lijkt zelfs verbeterd op een paar punten. Twee sporthorloges die werkelijk prettig in gebruik zijn. Voor het grote duidelijk afleesbare scherm is prettig in gebruik.

De TomTom Golfer is vanaf vandaag beschikbaar als pre-order via tomtom.com en vanaf oktober te koop bij de golfspecialist voor een adviesverkoopprijs van 249 euro.

GOLF_GREEN_GREY_side_3_tcm148-60363

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.