Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nintendo komt met transparante uitvoeringen van de 2DS

Nintendo heeft deze week twee nieuwe uitvoeringen van de Nintendo 2DS aangekondigd. Het gaat om een rood/witte en blauw/witte combinatie van de handheld die aan de zijkanten uitgevoerd zijn met transparant plastic.

Nintendo gaat de nieuwe uitvoeringen van de handheld op 7 november verkopen. Op 28 november verschijnen twee nieuwe Pokémon games; Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire. Beiden krijgen een speciale bundel met de bijbehorende transparante 2DS console. De games zijn dan voorgeïnstalleerd op de 4GB SD kaarten die in de verpakking zitten.

Nintendo startte de productie van transparante uitvoeringen van haar handheld consoles al vroeg. De eerste transparante handheld van Nintendo was een speciale uitvoering van de originele GameBoy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.