Voor haar professionele powertools, heeft Makita een nieuwe serie met dubbele accu aangekondigd. Deze nieuwe tools beschikken over brackets om niet één, maar twee 18 Volt accu’s te plaatsen. Hierdoor kunnen de tools over 36 Volt beschikken.

Beide accu’s hebben een eigen beveiliging tegen diepontlading die de machines blokkeert als een accu geladen moet worden. Daarnaast zit er een beveiliging op oververhitting en overbelasting in. Alles om de levensduur van de accu’s te vergroten. Ook de huidige Makita 18V accu’s van 3 of 4 Ah zijn in deze machines te plaatsen.

Makita-DHS710

De eerste machines in deze nieuwe serie van Makita zijn de handcirkelzaag DHS710 en de combihamer DHR264. De handcirkelzaag is sterk genoeg om door hout met een dikte van 68,5mm te zagen terwijl de combihamer gaten tot 26mm in beton of 16mm in andere materialen.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.