Tijdens de IFA heeft Harman/Kardon weer een enorme aanwezigheid en dat blijkt wel weer aan de hoeveelheid designspeakers die ze aankondigen, waaronder de nieuwe Esquire Mini.

Esquire Mini

Na de Esquire van vorig jaar, komt Harman/Kardon opnieuw met een strakke speaker voor onderweg. Ditmaal de Esquire Mini die als volwaardige speakerphone gebruikt kan worden. Er zit zelfs een handige standaard op om hem goed neer te zetten. De body is gemaakt van aluminium en echt leer (niet dat plastic spel van Samsung).

De Esquire Mini is van een accu voorzien die 8 uur meegaat. Hij is via USB bij te laden. De twee microfoons zorgen voor ruisonderdrukking.

JBL Charge 2

Met de Charge 2 heeft JBL week een nieuwe speaker/lader combinatie neergezet. Ditmaal met een 6.000mAh accu die 13 uur muziek luisteren mogelijk maakt. Ook deze speaker is als speakerphone te gebruiken en beschikt hiervoor onder anderen over ATI ruisonderdrukking.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.