Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

IFA: Sony’s SmartBand Talk krijgt een e-paper display

Ik kan het alleen maar slim noemen, het nieuwe e-paper display op de Sony SmartBand Talk. De huidige SmartBand van Sony kan met haar drie status LED’s nauwelijks informatie weergeven. Met de SmartBand Talk komt Sony dan ook met een superhandig bandje.

Het e-paper display van de nieuwe SmartBand Talk meet 1,4 inch en verbruikt enorm weinig stroom. Hierdoor kan het gebruikt worden zonder de accuduur van de SmartBand serieus te limiteren (bij de huidige zo’n 5 dagen).

Wat wel meer stroom zal vragen zijn de speaker en microfoon die in de SmartBand Talk zitten. Hierdoor is de SmartBand als een soort van hands-free oplossing te gebruiken. De microfoon is bovendien geschikt voor HD Voice. Daarnaast kun je stemcommando’s aan je Android smartphone geven.

De SmartBand Talk heeft een IP68 certificering en is dus weer waterdicht. In het begin zal Sony alleen de zwarte en witte uitvoering aanbieden. Andere kleuren volgen later. Of de bandjes verwisselbaar zijn, zoals bij de huidige SmartBand, is nog niet duidelijk.

Beschikbaarheid

Wanneer de SmartBand Talk in de winkel ligt is nog onbekend, maar hij gaat €159 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.