IFA: Lenovo komt met de Y70 Touch gaming laptop

De Y70 Touch is het eerste 17 inch touchscreen apparaat van Lenovo dat zich richt op gamers. Er kan een vierde generatie Intel Core i7 processor in met maximaal 16GB DDR3 geheugen in combinatie met een Nvidia GTX-860M GPU.

Er zit een JBL stereo speakerset in met een mobiele subwoofer. Het toetsenbord van de Y70 is verlicht voor sessies in het donker. Dichtgeklapt is de Y70 Touch slechts 1 inch dik. Ook het gewicht is teruggebracht zodat hij niet al te zwaar aan jouw schouders trekt wanneer je hem in je rugzak hebt hangen.

Lenovo claimt ook dat de accu van dit mobiele rekenmonster zo’n vijf uur mee zal gaan en je ontvangt standaard een externe optische drive voor DVD’s en Blu-Ray’s. Voor de interne opslag krijg je de keuze uit 512GB of 1TB SSD’s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.