IFA: Lenovo introduceert de Erazer X310

De Erazer is de eerste Lenovo desktop voor gamers die duidelijk beïnvloed is door het designteam van Medion. Medion heeft enige status opgebouwd bij het leveren van gaming PC’s en daar maakt Lenovo natuurlijk graag gebruik van.

De X310 krijgt een vierde generatie Intel Core i7 mee met een Nvidia GeForce GTX760 2GB GPU. Er past maximaal 32GB aan DDR4 RAM in en Lenovo plaatst een Blu-Ray drive en een SSD van maximaal 2TB. Er zitten 4 USB 3.0 poorten op om snel data van en naar de X310 te verplaatsen.

Er komt ook een X315 variant van deze desktop, maar die verschijnt alleen in de VS. Die uitvoering is voorzien van een AMD processor en een ATI Radeon GPU.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.