Logitech brengt al langer bluetooth keyboards uit, maar met de K480 zet het duidelijk een nieuwe stap. Dit mobiele keyboard is, mede door een enorm handige sleuf, echt voor al je apparaten te gebruiken.

Deze sleuf, die boven de toetsen zit, kun je namelijk gebruiken als houder voor jouw smartphone of tablet. Daarnaast heeft Logitech een easy-switch knop in het ontwerp opgenomen. Daarmee schakel je snel tussen profielen van verschillende apparaten. Het toetsenbord bevat de mogelijkheid om tot drie profielen gelijktijdig op te slaan.

Logitech-K480-Smartphone-en-Tablet

Hoewel het een volledig keyboard betreft, is het helaas nog geen dekstop model. Met andere woorden, het numerieke toetsenbord ontbreekt nog in het ontwerp. Toch is het handig om met één druk op de knop te schakelen tussen Word op de PC en WhatsApp op je smartphone.

Beschikbaarheid

Het K480 toetsenbord van Logitech zal deze maand nog in de schappen liggen voor €49,99.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.