Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Furby Boom tilt de Furby naar een nieuw niveau

Vorig jaar was hij ineens terug. Ik heb het over de Furby. Één van de meest geliefde high-tech knuffels van rond het millennium. Dat Hasbro duidelijk meer in petto heeft zien we dit jaar met de release van de Furby Boom.

De nieuwe Furby Boom lijn bestaat uit vijf nieuwe furby’s met een eigen karakter. Rocker is gek op muziek, maar heeft een hekel aan kietelen. Sweet knuffelt graag, maar laat zich niet aan zijn staart trekken. Hyper kan niet stil blijven zitten en is een echte kletskous. Feisty stoeit graag, maar heeft een hekel aan aaien en Jolly houdt vooral van eten en doet verder rustig aan. De nieuwe Furby Boom heeft nog grotere ogen gekregen om zo nog liever over te komen en 10 nieuwe vachten geven een ruime keuze waardoor het beestje ook aansluit bij de persoonlijke smaak.

Furby-Boom-Verzameling

Hasbro heeft de Furby’s van een groter opslaggeheugen voorzien waardoor de Furbies Nederlands kunnen leren. Mits er voldoende wordt geoefend natuurlijk. Hij kan ook zijn eigen naam en de naam van vriendjes onthouden.

De app is ook uitgebreid en laat het toe om eieren te verdienen waaruit virtuele Furblings groeien. Voor de spelletjes van de app moet je zowel opdrachten in de app als in het echt uitvoeren. In totaal zijn 50 Furblings uit te broeden waarmee kinderen hun eigen Furby Boom stad tot leven kunnen wekken.

Beschikbaarheid

De nieuwe Furby Boom kost €99,99. De app is gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.