Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Tefal gaat voor slowjuicing met de Infinity Press Revolution

Tefal introduceert vandaag een nieuw type fruitpers. Ten opzichte van de Tefal JU650 sapcentrifuge levert deze slowjuicer 35% meer sap op. Ook vitamine C blijft beter bewaard in het sap en er blijven 75% meer anti-oxidanten in het sap.

Waar sapcentrifuges vruchten en groenten beschadigen en dan zoveel mogelijk sap eruit slingeren, bevat de Infinity Press Revolution een langzaam draaiende schroef die het fruit gelijkmatig perst. De pers bevat twee roestvrijstalen filters en drie vulingangen.

De twee filters zijn van groot belang voor het eindresultaat. Het oranje filter filtert namelijk alleen maar sap uit de vruchten. Het rode filter haalt alleen pitten en andere grote stukken eruit. Hierdoor kun je het resultaat voor een zachte coulis (een soort moes) of saus gebruiken.

Wat mijzelf nog het meest opvalt aan de Infinity Press Revolution, is het formaat. Veel slowjuicers zijn forse machines waar de Tefal op horizontaal vlak weinig ruimte lijkt in te nemen. Hoe hij in de praktijk bevalt, vertel ik je binnenkort.

Beschikbaarheid

De Tefal Infinity Press Revolution kost €219,95.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.