Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

KitchenAid komt met twee sapmachines

KitchenAid duikt dit najaar op de fans van verse vruchten- en groentesappen. Gister kondigde KitchenAid twee nieuwe machines aan om verse sappen te maken. Een stand-alone sapcentrifuge en een slowjuicer voor de KitchenAid Artisan mixer.

KitchenAid Artisan sapcentrifuge

De KitchenAid Artisan sapcentrifuge is een machine opgebouwd uit gegoten metaal en de klassieke ronde vormen die we van het merk gewend zijn. De machine heeft een grote vulopening waardoor fruit in veel gevallen niet versneden hoeft te worden voor je het aan de KitchenAid Artisan sapcentrifuge voert. Afhankelijk van het gebruikte fruit zijn twee snelheden instelbaar en je kunt zelf instellen hoeveel pulp met het sap mee mag komen.

KitchenAid-Artisan-sapcentrifuge

Slowjuicer accessoire voor de KitchenAid Artisan mixer

Wie al een mixer (of keukenrobot) van KitchenAid in de keuken heeft staan, kan daar nu een heel interessante accessoire bij kopen. KitchenAid ontwikkelde speciaal voor deze machines een slowjuicer accessoire. Doordat fruit en groente wordt vermalen haal je meer sap uit de pulp en blijven meer goede voedingsstoffen in tact. Het lage toerental heeft bovendien geen verwarmende functie waardoor sappen langer goed blijven.

KitchenAid-Artisan-Slowjuicer

Ook hier heeft KitchenAid voor drie filters gekozen zodat je zelf kunt bepalen hoeveel pulp je in jouw sapjes opneemt. Naast sappen, is de KitchenAid slowjuicer ook bruikbaar voor soepen, purees en het maken van jam.

Beschikbaarheid

De KitchenAid Artisan sapcentrifuge is verkrijgbaar in vier kleuren: Appelrood, Tingrijs, Onyx Zwart, Amandelwit. Consumentenprijs: € 369,-. De Slowjuicer accessoire voor KitchenAid Artisan mixersvgaat € 199 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.