Logo GadgetGear.nl
Picture of Zeeman Albert
Zeeman Albert

Was revolutie met Swash; stomerijen gaan verdwijnen.

Wat de Senseo was voor koffiezetten en de magnetron voor kokkerellen, is de Swash voor reinigen en strijken kleren. Een kast waar je de kleren in hangt en met een cupje tovermiddel ruiken de kleren in 10 minuten weer fris en zijn kreukels verdwenen.

SwashWhirlpool heeft in de USA in samenwerking met P&G (van de wasmiddelen Ariel en Dreft)  een nieuw systeem geïntroduceerd wat tussen wassen en de stomerij in zit. Een kast waar je de kleren in hangt om ze na tien minuten weer als nieuw aan te trekken. Vaak zijn kleren immers niet echt vuil, maar zitten er kreukels in door het dragen en ruikt het setje of het pak niet meer geheel fris. Even swashen en je kan er weer een dag mee voor de dag komen.

Swash-cupHet concept leunt heel sterk op de Senseo, Beertender, Nespresso en ga zo maar door. Een hardware fabrikant maakt het apparaat in samenwerking met een verbruiksmiddel fabrikant voor de cups. Natuurlijk passen in het begin enkel de Swash cups en zullen deze vooral online te koop zijn. Ieder A-merk wil graag de geld machine in huis hebben zoals Nespresso dat heeft gerealiseerd. Gegarandeerd zullen we op de IFA binnenkort vergelijkbare oplossingen zien en zal de oorlog om het snel-reinigen losbarsten. De hardware kost 500 USD. Met betaalbare cups zal dit de nekslag betekenen voor veel stomerijen zijn.

www.swash.com

Swash-voor-en-na Swash-overhemd Swash-cup Swash-wit Swash-icon Swash Swash-kast Swash-cups

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.