LG lijkt de eerste te zijn die haar smartphones voor de IFA bekend maakt. Hoewel de IFA nog twee weken van ons verwijderd is, kondigde LG vandaag alvast de presentatie van de LG L70+ en de LG L80+ aan.

Beide modellen zijn voorzien van 8 megapixel camera’s en bediening aan de achterkant van het toestel. Iets dat we ook al zagen bij toestellen als de LG Flex en de LG G3. De interface van de twee modellen is ook duidelijk afkomstig van de G3. Functies als touch & shoot en knock code zijn aanwezig.

De L serie staat bekend als een prijsbewuste keuze van LG. Hoewel de prijzen nog niet bekend zijn gemaakt, zullen ze niet al te hoog liggen.

LG L70+

De L70+ (boven afgebeeld) is voorzien van een quad-core 1.2GHz processor met 1GB RAM en 4GB aan interne opslag. Het toestel heeft een 4,5 inch IPS display met een resolutie van 800×480 pixels of 207 pixels per inch.

LG L80+

De L80+ is wat sterker en heeft een quad-core 1.3GHz processor meegekregen in combinatie met 1GB aan RAM. Bij de L80+ krijg je bovendien 8GB aan opslagruimte. Het display meet 5 inch en kent een resolutie van 854×480 pixels of 196 pixels per inch.

LG-L80

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.