Arjan Olsder
Arjan Olsder

WKW is de ultieme Lightning kabel voor Apple gebruikers

Apple levert standaard een mooi, wit lightning kabeltje bij haar iPhones, iPods en iPads. Hoewel het dunne kabeltje en mooi uitziet, is het alles behalve stevig. Misschien ben je er weleens met een bureaustoel overheen gereden of heb je er één af kunnen schrijven doordat hij onderin je boekentas terecht is gekomen. De WKW kabel moet dan de laatste vervanging zijn die je aanschaft.

Net als de Apple lightning kabel, is de WKW ongeveer een meter lang. De makers van de WKW hebben er echter voor gekozen om de elektronica in de kabel volledig af te dichten zodat er geen stof of vocht bij kan komen.

WKW-Details

De draden in de kabel zijn zelf voorzien van dubbele isolatie waarna er een Mylar folie omheen is gewikkeld. Deze bundels zijn voorzien van een laag verweven glasvezel met daar weer een laag PVC overheen. Hierna volgt een verweven stoflaag en uiteindelijk het reflex materiaal dat de WKW kabel haar uiterlijk geeft.

Om de kabel geschikt te maken voor de toekomst, zijn de draden dik genoeg om tot 4 ampère aan spanning aan te kunnen. Daarmee kan de maximale laadspanning voor jouw iOS device worden geleverd.

De WKW zal rond december worden verscheept. Wil je jezelf van zo’n kabel verzekeren, kun je voor $30 meedoen aan deze IndieGoGo campagne.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.