Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Test: Lepow Modre (Bluetooth Speaker)

Roelof van Doorn beoordeelde namens GadgetGear de met 3 sterren.

THE GOOD

  • Mooi ontwerp
  • Leuke verpakking
  • Nette kabeltjes

THE BAD

  • Matig geluid
  • Kleine speaker

Na de geniale U-Stone power bank van Lepow, hebben we vandaag de Lepow Modre voor je. Een compacte speaker in een erg leuke verpakking. Maar klinkt het ook een beetje?

Unboxing

De Modre is weer fantastisch verpakt in een mooie koffiebeker. Door de anti-slip onderkant goed bruikbaar in de trein. Hoewel deze verpakking van plastic is, heeft Lepow dus toch haar best gedaan om een verpakking te ontwikkelen die je niet geheel weg hoeft te gooien.

Design

De Lepow Modre speaker heeft een kromming waardoor deze gemakkelijk op je gezicht te richten is. De grill ziet er netjes uit en het gematteerde plastic ziet er strak uit. Ook deze speaker heeft een anti-slip voet meegekregen.

Aan de achterkant zitten de belangrijke aansluitingen en knoppen van de Modre speaker. Alles netjes weggewerkt, maar wel heel plastic.

Verbinden

Het verbinden met de Modre speaker is heel makkelijk. Zodra je hem aan zet, krijg je al stembegeleiding. Een paar seconde later is het allemaal geregeld. De aanwezigheid van NFC had ik zeer op prijs gesteld, maar dat zit er helaas niet in.

Geluid

De laders van Lepow zijn enorm goed, maar hoe zit het met het geluid van de Modre speaker? Lepow lijkt zich vooral op de dance liefhebber te richten. De relatief kleine speaker heeft een enorme (plastic) klankkast en lijkt ingesteld om de bass kunstmatig te versterken. Dit hoor je terug wanneer je naar normale muziek luistert.

Conclusie

Schoenmaker, blijf bij je leest. Dat lijkt het advies voor Lepow. Zo mooi en goed als de Power Banks zijn, zo matig is de Modre speaker. Het ziet er leuk uit, maar klinkt niet bijzonder. Leuk voor op het strand, maar niet voor op het bureau. Voor de adviesprijs van €39,99 is misschien geen mooiere speaker te vinden, maar wel één die beter klinkt. Jammer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.