Ritot is de eerste smartwatch met projector

Leuk, zo'n hartslagmeter in een smartwatch... maar het kan origineler. Dat bewijzen de mensen achter de Ritot tenminste. Dit horloge heeft een ingebouwde projector en kan meer dan alleen de tijd weergeven.

Het horloge lijkt sterk op een smalle armband en is via Bluetooth met een smartphone of tablet te verbinden. Via de bijgeleverde app kun je aangeven in welke kleur de projector de tijd op jouw hand kan projecteren. Zo kun je de kleur op jouw stemming of kledingkeuze aanpassen.

Ritot-Smartwatch-Meisje

Het is ook mogelijk om alerts met het horloge weer te geven. Er is nu ondersteuning voor Facebook, Twitter, weerberichten, e-mails, inkomende berichten etc. Hij laat je zelfs zien we er belt.

Beschikbaarheid

De Ritot is nu nog een Kickstarter. Daar kun je jezelf voor $120 van een model verzekeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment on “Ritot is de eerste smartwatch met projector”

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram