Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Philips legt de Hue Tap in de winkels van Apple

Met de Hue Tap voegt Philips eindelijk een fysieke schakelaar aan het Hue systeem toe. Daarmee is het systeem van WiFi lampen eindelijk geschikt voor de kleuters, oma’s en opa’s. Philips kondigde deze schakelaar afgelopen maart al aan.

De verbinding van de Hue Tap verloopt via het zogenaamde Zigbee protocol. Dit is een extreem energiezuinige variant op WiFi (soort van). Hierdoor is het mogelijk voor deze Hue schakelaar om volledig op kinetische energie te werken. De energie die je gebruikt om de schakelaar in te drukken, is voldoende om het signaal naar de lampen te sturen. Draden en batterijen zijn dus niet nodig.

Beschikbaarheid

De Philips Hue Tap ligt nu in de Apple Stores in Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.