GadgetGear.nl

Nat scheren met het Braun Waterflex scheerapparaat

Na de CoolTec komt Braun wederom met een bijzondere scheerervaring. Ditmaal gaat het om de Braun Waterflex die een brug slaat tussen het scheren met een scheerapparaat en het traditionele nat scheren.

Braun-Waterflex-6

Een flink aantal modellen van Braun kende al de mogelijkheid om nat te scheren, maar geen enkele lijkt echt optimaal te zijn wanneer we kijken naar de bouw van deze nieuwe WaterFlex modellen. Het voordeel van de combinatie tussen nat en elektrisch scheren zou vooral in de snelheid moeten liggen. Deze snelheid wordt onder anderen behaald door de draaibare kop terwijl scheerschuim, gel of zelfs alleen al water genoeg moet zijn om de frictie zo laag mogelijk te houden.

Braun-Waterflex-26

Braun verwacht de nieuwe WaterFlex modellen 1 september in de winkels te hebben liggen. De WaterFlex gaat dan €139,99 kosten.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten