GadgetGear.nl

Coca Cola laat je nu je voornaam op een fles bestellen

Misschien heb je al gemerkt dat Coca Cola tegenwoordig voornamen op haar flessen zet. Tot nu toe gebruikte Coca Cola hiervoor een database van 200 populaire namen. Omdat de actie een groot succes is, wordt dit uitgebreid naar 2.500 namen.

Natuurlijk wordt het een ellende om dan nog je naam te vinden. Daarom komt Coca Cola met een alternatief. Het is mogelijk om een authentiek glazen colaflesje te bestellen met daarop jouw voornaam. Deze kun je aan jezelf, maar ook aan een ander laten sturen. Leuk!

4 reacties

 • Goedendag,

  Graag zou ik flessen coco cola met naam bestellen.
  Voor 22 september, dan trouwt mijn zusje.
  Zou dan graag flessen kado geven

  Met vriendelijke groet,
  Farah-Diba Leeuw

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten