GadgetGear.nl

Coca Cola laat je nu je voornaam op een fles bestellen

Misschien heb je al gemerkt dat Coca Cola tegenwoordig voornamen op haar flessen zet. Tot nu toe gebruikte Coca Cola hiervoor een database van 200 populaire namen. Omdat de actie een groot succes is, wordt dit uitgebreid naar 2.500 namen.

Natuurlijk wordt het een ellende om dan nog je naam te vinden. Daarom komt Coca Cola met een alternatief. Het is mogelijk om een authentiek glazen colaflesje te bestellen met daarop jouw voornaam. Deze kun je aan jezelf, maar ook aan een ander laten sturen. Leuk!

4 reacties

 • Goedendag,

  Graag zou ik flessen coco cola met naam bestellen.
  Voor 22 september, dan trouwt mijn zusje.
  Zou dan graag flessen kado geven

  Met vriendelijke groet,
  Farah-Diba Leeuw

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten