Coca Cola laat je nu je voornaam op een fles bestellen

Misschien heb je al gemerkt dat Coca Cola tegenwoordig voornamen op haar flessen zet. Tot nu toe gebruikte Coca Cola hiervoor een database van 200 populaire namen. Omdat de actie een groot succes is, wordt dit uitgebreid naar 2.500 namen.

Natuurlijk wordt het een ellende om dan nog je naam te vinden. Daarom komt Coca Cola met een alternatief. Het is mogelijk om een authentiek glazen colaflesje te bestellen met daarop jouw voornaam. Deze kun je aan jezelf, maar ook aan een ander laten sturen. Leuk!

4 reacties

 1. Goedendag,

  Graag zou ik flessen coco cola met naam bestellen.
  Voor 22 september, dan trouwt mijn zusje.
  Zou dan graag flessen kado geven

  Met vriendelijke groet,
  Farah-Diba Leeuw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events