GadgetGear.nl

Test: Belkin Thin Keyboard


Zeeman Albert beoordeelde namens GadgetGear de Belkin Thin Keyboard met 4.5 sterren.

The Good
  • kwaliteit
  • pairen
  • auto aan/uit

The Bad
  • pairen kan met IOS update probleem zijn

Tablets hebben de netbook verdrongen. Toch gaat er niets boven typen met een echt toetsenbord. Daarom duiken er nu allerlei configuraties op die lijken op een laptop, maar eigenlijk een tablet met afneembaar toetsenbord zijn. Belkin kan nu een iPad Air omtoveren in een laptop ervaring.

belkin-qode-thin-type-keyboard-case-space-gray-voor-ipad-air_002Er zijn inmiddels tientallen toetsenborden op de markt. Van een paar tientjes voor een plastic tikplank tot over de honderd euro voor de kwaliteitsproducten. Belkin introduceerde onlangs het Thin Keyboard. Een Aluminium toetsenbord voor de iPad Air. De toetsaanslag is werkelijk zo als het kan op een klein toetsenbord. Niets voelt goedkoop aan. Dankzij de aluminium basis blijft het toetsenbord ultra stijf, Gewoon op schoot nemen is dus mogelijk. Niets buigt door. Deze review is geschreven met een Asus 7 inch tablet in het toetsenbord geklikt. Het toetsenbord is weliswaar gemaakt voor de iPad Air, maar werkt prima met diverse andere tablets. De gleuf waar je de tablet inzet is geoptimaliseerd voor de iPad, maar de Google Nexus 7 van Asus blijkt ook perfect te passen. De nieuwe Sony Xperia Z2 10 inch tablet past net, maar hel wat meer achterover.

Belkin Thin knopLos van de perfecte kwaliteit van materialen en toetsen, is het aan/uit mechanisme erg slim. In de richel waar je de tablet in plaatst zit een knopje. De tablet drukt deze bij plaatsing in en het toetsenbord gaat aan en koppelkt via Bluetooth. Voor de eerste koppeling moet je de speciale Pair knop indrukken. Zowel met IOS als Android werkt dit prima. De sneltoetsen werken zowel op IOS als Android.

Dat het toetsenbord speciaal gemaakt is voor de iPad Air, blijkt uit het magnetische scharnier wat ook op de officiële Apple covers zit. Met dit scharnier is het toetsenbord om een grote iPad Air als hoesje te bevestigen. Zo transformeer je een iPad om in een ultradun laptop alternatief.

Belkin ThinConclusie
Er zijn heel wat toetsenbordjes op de markt. De Belkin Thin Keyboard blinkt uit in kwaliteit, accuduur en veelzijdigheid door ondersteuning voor zowel Android als IOS. Niet elke tablet zal prima in de gleuf blijven staan. Dat is dus voor andere tablets dan de iPad Air even uitproberen. Met de Google Nexus 7 van Asus is het een perfect iPad Air alternatief.
 

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten