Nieuwe Apple iPads voor de massa: de iPad Air en iPad mini

Apple introduceerde vandaag de geheel nieuwe iPad Air in een ultradun 10,5-inch ontwerp. Tegelijk zag de nieuwe iPad Mini het daglicht. Beide nu met Apple Pencil1-ondersteuning en high-end prestaties voor een consumentenprijs. Met de A12 Bionic-chip van Apple leveren de nieuwe iPad Air en iPad mini een prestatieverbetering van 70 procent en tweemaal zoveel grafische prestaties.

Apple introduceerde vandaag ook de nieuwe 7.9-inch iPad mini, een belangrijke upgrade voor iPad mini-fans die houden van een compact, ultra-draagbaar ontwerp vol met de nieuwste technologie. Met de A12 Bionic-chip is de nieuwe iPad mini een krachtige multitaskingmachine die drie keer beter presteert en negen keer snellere grafische weergaven biedt dan zijn voorganger, aldus Apple. Het geavanceerde Retina-display met True Tone-technologie en brede kleurondersteuning is 25 procent helderder en heeft de hoogste pixeldichtheid van elke iPad, voor een meeslepende visuele ervaring in elke omgeving. Met Apple Pencil1-ondersteuning is de nieuwe iPad mini de perfecte notepad om overal mee naartoe te nemen en onderweg notities te maken. De nieuwe iPads kunnen vanaf vandaag en in de winkels volgende week worden besteld.

"De iPad blijft magische ervaringen bieden voor een groeiend scala aan toepassingen, waarbij dit het absoluut beste apparaat is, van het spelen van games in augmented reality tot het maken van notities en tekenen met Apple Pencil, van het streamen van HD-films en het bewerken van 4K-films tot het leren van apps ontwikkelen met Swift Playgrounds, "zei Phil Schiller in een hele lange volzin. Phil is senior vice president Worldwide Marketing van Apple.

Apple Pencil en iPad - Een perfect stel

Apple Pencil opent nieuwe creativiteit en productiviteitsmogelijkheden voor iPad mini- en iPad Air-gebruikers, van het tekenen en schrijven van gedachten tot het markeren van documenten en het retoucheren van foto's. De onmisbare tool onder studenten, professionals en creatievelingen levert een opmerkelijk vloeiende en natuurlijke tekenervaring en biedt pixel-perfecte nauwkeurigheid en lage latency voor activiteiten in populaire apps zoals Procreate, Notability, Pixelmator Photo (binnenkort beschikbaar) en Microsoft Office.

Draagbare superprestaties met de A12 Bionic-chip

De door Apple ontworpen Neural Engine van de A12 Bionic-chip drijft de volgende generatie apps en iPad-workflows aan met geavanceerde machine learning en Core ML voor boeiende AR-ervaringen, fotorealistische effecten in 3D-games en verbluffende grafische prestaties in apps.

Verbonden blijven is nu gemakkelijker en sneller met iPad mini en iPad Air, met dezelfde geweldige Wi-Fi-prestaties en Gigabit-klasse LTE-connectiviteit4 ingebouwd in de meest geavanceerde iPad Pro-modellen. Met ingebouwde eSIM-technologie kunnen gebruikers eenvoudig verbinding maken met draadloze gegevensplannen vanaf de iPad wanneer ze in meer dan 180 landen over de hele wereld reizen.5

Geavanceerde camera's voor prachtige foto's en video's

Met geavanceerde camera's aan de voor- en achterkant zorgen iPad mini en iPad Air voor prachtige foto's en maken ze heldere en stabiele 1080p HD-video's. De geüpgradede camera's met uitzonderlijke prestaties bij weinig licht en HD-video-opnames zijn geweldig voor het scannen van documenten en het verbinden met vrienden en familie op Group FaceTime-gesprekken, en met geavanceerde sensoren kunt u meeslepende AR-ervaringen mogelijk maken.

Meer dan een miljoen apps, alleen voor iPad

De App Store is de beste plaats om meer dan 1,3 miljoen apps te ontdekken die speciaal zijn ontworpen voor iPad - van journaling met Apple Pencil tot het beheren van planningen en financiën, het bewerken van foto's, leren, contact maken met vrienden en familie en het spelen van games. In tegenstelling tot uitgestrekte telefoon-apps op andere platforms, draaien apps die voor de iPad zijn ontworpen en zien er geweldig uit op elke iPad.

iOS op iPad

iPad Air en iPad mini zijn perfect om onderweg productief te blijven, waardoor gebruikers dingen sneller gedaan kunnen krijgen met functies zoals Siri Shortcuts, foto's zoeken en spraakmemo's. Het Dock biedt snel toegang tot veelgebruikte apps en documenten vanaf elk scherm en multitasking is eenvoudig met Split View en Slide Over. Slepen en neerzetten maakt bewegende beelden, tekst en bestanden tussen apps eenvoudiger dan ooit en het beheren van documenten in de app Bestanden is naadloos en gemakkelijk op iPad en op Apple-apparaten.

Apple heeft vandaag een aankomende update van iWork voor iOS aangekondigd, die volgende week beschikbaar is, met verbeterde integratie van Apple Pencil inclusief nieuwe animatie-opties in Keynote die gebruikers een animatiepad voor elk object laten tekenen, en een geheel nieuwe gebruikersinterface die eenvoudige implementatie van effecten bouwen, waaronder bewegen, draaien en schalen.

Conclusie

Nieuwe hardware in een betrouwbaar platform wat een oppoetsbeurt krijgt. De nieuwe iPad mini start bij 459 Euro. Een Apple Pen (versie 1) moet je los kopen. Die kost 99 Euro.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zeeman Albert
Albert is gecertificeerd marketeer en innovatie verslaafd. Zo'n beetje elk product met een stekker of batterij moet wel door zijn handen. Klopt het design, wat is het verhaal er achter en wie heeft er wat aan? Albert reviewed producten sinds 1996. Sinds 2002 struint Albert internationale beurzen af op zoek naar nieuwe producten en trends in consumenten electronica. Als marketing en innovatie specialist helpt Albert bedrijven te innoveren en te vernieuwen. Meer info over Albert als marketing specialist en trendwatcher op www.id-tank.com.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram