Logo GadgetGear.nl
apple ipad air lifestyle 240507 big.jpg.large 2x
Picture of Zeeman Albert
Zeeman Albert

Apple Lanceert Nieuwe 11-inch en 13-inch iPad Air Modellen met Krachtige M2-Chip

Apple heeft vandaag twee nieuwe modellen van de iPad Air geïntroduceerd, namelijk een 11-inch versie en een gloednieuwe 13-inch versie, beide uitgerust met de krachtige M2-chip. Dit markeert de eerste keer dat de iPad Air in twee verschillende formaten beschikbaar is. De 11-inch versie blijft compact, terwijl de 13-inch versie aanzienlijk meer schermruimte biedt, wat het apparaat ideaal maakt voor zowel werk als entertainment.

apple ipad air color lineup 240507 photogrid.jpg.xlarge 2xBeide modellen bevatten een Liquid Retina-display met True Tone-technologie en een anti-reflectie coating, wat zorgt voor levendige kleuren en scherpe tekst onder verschillende lichtomstandigheden. De nieuwe iPads zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw, paars, sterrenlicht en spacegrijs.

De M2-chip in deze iPads biedt een snelle 8-core CPU en een 10-core GPU, wat een aanzienlijke verbetering is ten opzichte van de vorige modellen. Deze chip verbetert niet alleen de prestaties met 50% in vergelijking met de M1-chip, maar maakt deze iPads ook driemaal sneller dan de modellen met een A14 Bionic-chip. Deze snelheid maakt de iPad Air bijzonder geschikt voor geavanceerde taken zoals grafische games en professionele creatieve apps.

Voor connectiviteit ondersteunen de nieuwe iPad Air-modellen wifi 6E en de cellulaire versies bieden 5G-connectiviteit, wat zorgt voor snellere draadloze verbindingen zowel thuis als onderweg. Ze bevatten ook een nieuwe 12-MP ultragroothoekcamera aan de voorzijde met de Middelpunt-feature voor videoconferenties, en een 12-MP groothoekcamera aan de achterzijde voor hoogwaardige foto’s en 4K-video-opnamen.

apple ipad air and magic keyboard 01 240507 big.jpg.large 2xDe iPads zijn compatibel met de nieuwste accessoires zoals de Apple Pencil Pro, Magic Keyboard, en de nieuwe Smart Folio in verschillende kleuren. De 11-inch iPad Air begint bij €719, terwijl de 13-inch versie verkrijgbaar is vanaf €969, met de beschikbaarheid vanaf woensdag 15 mei.

apple ipad air hero 240507 big.jpg.large 2x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.