Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Zelf je kaas, kruidenboter of Mozzarella maken met Boska

Waarom kaas kopen als je het zelf kan maken? Kaasaccessoiremaker Boska heeft met dit in gedachte drie nieuwe gadgets gelanceerd waarmee je zelf kaas, kruidenboter of Mozzarella kunt maken op basis van verse melk.

Boska levert de setjes kompleet met pot en hulpstoffen. Het enige dat je zelf moet regelen is rauwe melk van de boer of volle melk uit de supermarkt. Boska garandeert bovendien dat de hulpstoffen die bij de setjes zitten vrij zijn van e-nummers. Wat je maakt, is dus ook nog eens gezond.

Butter Maker Set

Met de Butter Maker Set ga je jouw eigen boter maken. Die kan gewoon op brood, maar met de kruiden die erbij zitten is het natuurlijk veel lekkerder om een goede kruidenboter voor bij de BBQ te maken ;-). De set bevat een houten lepel, smeermesje, provençaalse kruiden, bruchettakruiden en zout.

Cheese Maker Set

Met de Cheese Maker set kun je kazen maken op basis van koe, geiten- of schapenmelk. Voeg daar zelf verse kruiden of zongedroogde tomaatjes aan toe om bijzondere kaasvarianten te maken. Je kunt zowel snij- als smeerkaas maken.

Mozzarella Maker Set

Mozzarella maak je natuurlijk van buffelmelk, maar je bent met deze set vrij om te experimenteren. De set bevat een lepel, mozzarellasnijder en een kaasboek.

Meer informatie over deze setjes is te vinden op de Boska website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.