Google Glass in de VS in de vrije verkoop

Vorige maand hield Google al een kleine pilot om te kijken of er consumenten zijn die $1.500 uit willen geven voor een Google Glass bril. Dat lijkt prima te zijn gegaan, want vanaf nu kan iedereen in de VS een Google Glass kopen. Zolang de voorraad strekt…

Google houdt bij de verkoop, van de huidige serie, de prijs van $1.500 per bril aan. Google hoopt op deze manier de grootste bèta test van de Glass op te zetten en zo er achter te komen of de consument echt op de Glass zit te wachten en hoe de mensen in de straat erop reageren.

Google werkt al geruime tijd aan de ontwikkeling van Google Glass. Hoewel we ieder jaar weer hopen op een versie die betaalbaar is voor de consument, blijft het gokken wanneer de Glass nou echt in de winkel komt. Het feit dat Google nu de huidige voorraad probeert op te maken, zou suggereren dat Google zich klaarmaakt voor een commerciële lancering. Of dat het project stomweg stopt…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram