Google Glass in de VS in de vrije verkoop

Vorige maand hield Google al een kleine pilot om te kijken of er consumenten zijn die $1.500 uit willen geven voor een Google Glass bril. Dat lijkt prima te zijn gegaan, want vanaf nu kan iedereen in de VS een Google Glass kopen. Zolang de voorraad strekt…

Google houdt bij de verkoop, van de huidige serie, de prijs van $1.500 per bril aan. Google hoopt op deze manier de grootste bèta test van de Glass op te zetten en zo er achter te komen of de consument echt op de Glass zit te wachten en hoe de mensen in de straat erop reageren.

Google werkt al geruime tijd aan de ontwikkeling van Google Glass. Hoewel we ieder jaar weer hopen op een versie die betaalbaar is voor de consument, blijft het gokken wanneer de Glass nou echt in de winkel komt. Het feit dat Google nu de huidige voorraad probeert op te maken, zou suggereren dat Google zich klaarmaakt voor een commerciële lancering. Of dat het project stomweg stopt…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.