De'Longhi introduceert de mobiele Pinguin(o) airo voor binnen

Je merkt dat het zomer is, want de regendruppels worden steeds warmer. Met de klamme zomernachten in het vooruitschiet introduceert De'Longhi deze week dan ook de Pinguin(o) airco voor binnen.

DeLongi-PAC-WE127ECO-MiniDe compacte binnenairco is voorzien van een A+ energielabel en daarmee één van de zuiniger modellen in deze categorie. De Pinguin(o), die 50,5x40x91CM meet, gebruikt een aircotechnologie op basis van lucht en waterstromen. Er zit dan nog wel koelmiddel (R290) in, maar het is met name de waterkoeling van de condensor waar de Pinguin(o) meer kracht en een lager energieverbruik uit weet te halen.

Met een waterreservoir van 10 liter, kan de Pinguin(o) zes uur functioneren. De Pinguin(o) is geschikt voor ruimten tot 125 kubieke meter. Natuurlijk bevat hij een interne thermometer om zijn prestaties op de omgevingstemperatuur aan te passen, maar ook een sleeptimer. De status van de Pinguin(o) is af te lezen op het display van de airco.

De Pinguin(o) PAC WE127ECO is nu te koop voor €899.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram