Je merkt dat het zomer is, want de regendruppels worden steeds warmer. Met de klamme zomernachten in het vooruitschiet introduceert De’Longhi deze week dan ook de Pinguin(o) airco voor binnen.

DeLongi-PAC-WE127ECO-MiniDe compacte binnenairco is voorzien van een A+ energielabel en daarmee één van de zuiniger modellen in deze categorie. De Pinguin(o), die 50,5x40x91CM meet, gebruikt een aircotechnologie op basis van lucht en waterstromen. Er zit dan nog wel koelmiddel (R290) in, maar het is met name de waterkoeling van de condensor waar de Pinguin(o) meer kracht en een lager energieverbruik uit weet te halen.

Met een waterreservoir van 10 liter, kan de Pinguin(o) zes uur functioneren. De Pinguin(o) is geschikt voor ruimten tot 125 kubieke meter. Natuurlijk bevat hij een interne thermometer om zijn prestaties op de omgevingstemperatuur aan te passen, maar ook een sleeptimer. De status van de Pinguin(o) is af te lezen op het display van de airco.

De Pinguin(o) PAC WE127ECO is nu te koop voor €899.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.