Samsung komt met Full HD Chromebook 2

Samsung heeft haar nieuwste generatie Chromebook laptops aangekondigd. Hat gaat om twee modellen in de Chromebook 2 lijn waaronder één met een Full HD display. Gericht op entertainment liefhebbers.

De Chromebook 2 is uitgerust met de Exynos 5 Octa processor van Samsung en heeft daarmee 8 cores tot haar beschikking. Er komt een 11,6 inch uitvoering en een 13,3 inch model. Die laatste heeft een Full HD resolutie (1920x1080). Het display is met 250 nit bovendien erg helder. Daarnaast is de afwerking van de bovenkant van het display van het zelfde leer-achtige plastic dat Samsung voor haar TabPRO en Note series toestellen gebruikt.

De Chromebook 2 bevat twee 2 Watt speakers en een ruisonderdrukkende microfoon voor gesprekken. Daarnaast zit er een webcam in voor gebruik in bijvoorbeeld Google Hangouts. Op een enkele acculading moet hij 8,5 uur meegaan.

De 11,6 inch Chromebook 2 gaat €329 kosten. De 13,3 inch versie kost €399. Ze liggen in april in de winkel.

Lees ook onze impressie van de eerste generatie Chromebook van Samsung.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram