Pebble lanceert haar Android app store

Eerder dit jaar introduceerde smartwatchmaker Pebble haar iOS app store. Nu is echter ook de Android versie van de app store live gegaan. Daarnaast zijn er enkele nieuwe partners aangekondigd die hun apps op de Android store hebben geplaatst.

Onder de nieuwe partners zitten eBay, Evernote en Time Warner Cable. Oké, die laatste is een beetje nutteloos in Nederland, maar die eerste twee zijn zeker interessant te noemen. Zo kun je de Evernote app op je Pebble gebruiken om bijvoorbeeld je reminders in de gaten te houden.

De Pebble App Store is vanuit de nieuwste versie van de Pebble Android app toegankelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.