LG introduceert de LG G Watch met Android Wear

Eerder vandaag schreven we al over het nieuwe Android Wear platform van Google. LG is één van de twee bedrijven die als eerste een werkende smartwatch op basis van Android Wear heeft laten zien. Het nieuwe horloge heeft de naam G Watch meegekregen.

De G Watch is uitgerust met het nieuwe draagbare besturingsysteem en heeft daarmee volledige toegang tot Google Now. Het enige dat je hoeft te doen is OK Google te roepen en het horloge is klaar om jouw opdrachten aan te nemen.

Voor dit toestel hebben LG en Google nauw samengewerkt. Iets dat niet vreemd is gezien de smartphones en tablets die de twee al eerder onder het Nexus label op de markt brachten. Specificaties zijn echter nog niet naar buiten gebracht. We weten alleen dat we de G Watch in het tweede kwartaal mogen verwachten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.