Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Jawbone lanceert de UP24 polsband die jouw leven in kaart gaat brengen

Jawbone heeft vandaag de UP24 gelanceerd. Deze kleine wearable heeft als belangrijkste functie het in kaart brengen van slaappatronen, beweging en eetpatronen. Dit in samenwerking met een app op je smartphone.

Jawbone maakt zelf geen smartphones, dus hebben ze er voor gekozen de UP24 te voorzien van zowel een iOS app als een Android app. Via een Bluetooth SMART verbinding zal de UP de hele dag door data naar de app sturen.

Wanneer je de gehele dag een armband moet dragen, is design en materiaalgebruik natuurlijk enorm belangrijk. Jawbone heeft dan ook voor een hypoallegene buitenkant gekozen met een bijzondere textuur. Daarnaast is hij zo klein mogelijk gemaakt.

De UP24 is niet de eerste poging van Jawbone om een wearable in de markt te zetten. Er is al een hele UP community ontstaan die 500 miljard stappen en 50 miljoen nachten slaap hebben geregistreerd.

De UP24 kan trouwens veel meer dan alleen beweging in de gaten houden. UP Coffee helpt je ook om cafeïne inname te registreren en de invloed hiervan op jouw slaappatroon in kaart te brengen. Handig!

De UP24 komt in de maten small, medium en large en in de kleuren onyx en oranje. Hij ligt nu in de winkel voor €149.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.