Stokke vernieuwt de MyCarrier baby draagzak

Stokke komt met een nieuw stukje innovatie als het gaat om draagzakken voor baby’s. Waar de meeste draagzakken voor flinke zweetplekken kunnen zorgen bij zowel de ouder als de baby, moet de zomerse ‘Cool’ editie het geheel een stuk luchtiger maken.

De nieuwe MyCarrier Cool is gemaakt van een ademende netstof. Deze stof wordt door haar luchtdoorlatende kwaliteit ook gebruikt in sportkleding. Het ontwerp van de MyCarrier is verder gelijk gebleven. Hierdoor blijft de draadzak steun bieden voor zowel de billen als de benen. Ook laat deze het toe de baby zowel op de rug, als op de buik te dragen. Bij het dragen op de buik kun je bovendien kiezen of je de baby voorwaarts, of achterwaarts laat zitten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.