Alcatel Onetouch heeft op het Mobile World Congress een interessant product aangekondigd. De Home H850. Hiermee krijg je de snelheid van 4G (LTE) direct in huis voor tot 20 draadloze apparaten.

Verbindingen

De Alcatel Onetouch Home H850 maakt het mogelijk om een 4G internet verbinding te gebruiken met tot 20 draadloze apparaten. De WiFi van dit apparaat bied snelheden tot 300 Mbit/s voor de verbonden mobiele telefoons, tablets en laptops. De verbinding naar internet via LTE kan een maximale snelheid van 150 Mbit/s bieden, hiermee is het apparaat uitstekend geschikt voor gebruik door het hele gezin.

De Home H850 bied naast WiFi ook nog mogelijkheden om een vaste telefoon en 2 bekabelde verbindingen voor bijvoorbeeld desktopcomputers.

4G LTE Home Station - front and back composition

Extra functionaliteiten

De Home H850 kan gecombineerd worden met enkele andere apparaten die aangekondigd zijn door Alcatel Onetouch. Zoals de draadloze Mobile Media Box (Home MM1) en de op Miracast gebaseerde TV box (Home V102). Deze maken het eenvoudig om al je favoriete media op te slaan en af te spelen op je tv.

Opvallend is vooral ook de manier waarop de Home MM1 gekoppeld kan worden aan de Home H850. Deze kunnen namelijk gestapeld worden en de Home MM1 wordt dan vastgehouden door magneten.

HomeH850 MM

Conclusie

De mogelijkheden van dit apparaat zijn zeer aansprekend. Het design ziet er strak en modern uit.

Voor mensen die in gebieden waar snelle internetverbindingen moeilijk verkrijgbaar zijn, kan de toegang tot snel internet via 4G een goede oplossing zijn. Als de aanbieders interessante 4G databundels bieden hiervoor met redelijke datalimieten kan dit een serieus alternatief worden.

De Alcatel Onetouch Home H850 zal vanaf juli 2014 beschikbaar zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.