Acer lijkt de eerste smartphone fabrikant die echt al aankondigingen voor het Mobile World Congress doet. Het bedrijf heeft vandaag de nieuwe Liquid E3 smartphone met Android 4.2.2 aangekondigd (Acer belooft een upgrade naar Android 4.4 KitKat).

De nieuwe Liquid E3 is voorzien van een 4.7 inch IPS display, maar laat nog even niets los over de resolutie. De goedkope smartphone krijgt onder de motorkap wel een stevige 1.2GHz quad-core processor met 1GB aan werkgeheugen.

Ook nieuw is de Liquid UI die Acer over het toestel heen knalt. Acer maakt a l langer kleine aanpassingen aan de Android ervaringen (net als vele andere merken), maar heeft haar Liquid UI nu helemaal vernieuwd.

Acer-Liquid-E3-Front

Qua camera krijg je in de E3 de beschikking over 13 megapixels aan de achterkant en nog eens 2 megapixel aan de voorkant van het toestel. Je krijg slechts 4GB aan ruimte om je fotowerk op te slaan maar ik neem aan dat Acer ook een micro-SD slot aan het toestel toevoegt. Daarnaast bevat ook dit toestel weer DTS Audio.

De Acer Liquid E3 ligt vanaf april in de winkel voor slechts €199.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.