Casio heeft twee nieuwe connected sporthorloges aangekondigd. Het gaat om de STB-1000-1 en de STB-1000-4. De horloges volgen op de G-Shock modellen die Casio al eerder aankondigde.

Waar de eerste lijn vooral een slimme variant bood op de bekende G-Shock modellen, zijn de nieuwe horloges zijn speciaal ontworpen voor sporters. De horloges kunnen dan ook met andere sportapps communiceren. Op dit moment ondersteunen ze Runmeter, Walkmeter, Cyclemeter en Wahoo Fitness.

Casio-STB-1000-1

Naast het geven van meldingen, kunnen de horloges ook gebruikt worden om de muziek op je smartphone te bedienen.

De nieuwe horloges maken gebruik van Bluetooth 4.0 SMART, maar ondersteunen vooralsnog alleen de iPhones die met SMART zijn uitgerust. Voor Android gebruikers van bijvoorbeeld een Galaxy Note 3 of een Xperia Z1 is nog geen aankondiging geweest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.