Casio A100WEPC
Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Casio F-100 horloge komt terug in PAC-MAN stijl

Casio presenteerde vandaag een klassieker. Een nieuwe uitvoering van het digitale Casio F-100 horloge. Deze is nu omgedoopt tot de Casio A100WEPC en omgedoopt in PAC-MAN stijl.

PAC-MAN kennen we natuurlijk allemaal als de gele bol die op psychedelische beats door een darkroom rent om onderweg zo veel mogelijk pillen te slikken. Met de kleine pilletjes blijft hij in zijn bad trip, met de grote pillen voelt hij zich onoverwinnelijk. Wie houdt niet van deze arcade held van Bandai Namco uit 1980!

Het eerste Casio F-100 horloge is overigens nog net iets ouder dan onze gele vriend. Die stamt namelijk uit 1978. Het was het eerste quartzhorloge van Casio. Naast dat je er de tijd op kon zien, kon je een alarm zetten, kalenderfuncties en een stopwatch gebruiken.

De F-100 werd onlangs al opnieuw uitgebracht als de A100. De A100WEPC is dus deze speciale PAC-MAN uitvoering. Zelfs het Illuminator logo is in PAC-MAN stijl vormgegeven. Uiteraard stopt Casio deze in een passend doosje.

Prijs en verkrijgbaarheid

De A100WEPC heeft een adviesprijs van € 99,90. Verkrijgbaar vanaf september 2021 via geselecteerde Casio-verkooppunten en de officiële Casio onlineshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.