Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

BlackBerry komt met BBM 2.0 voor Android en iOS

We weten dat BlackBerry eigenlijk te laat was met het lanceren van een iOS en Android versie van haar ooit populaire BBM chatapp. Ook bleven BlackBerry’s eigen toestellen voorlopen als het om ondersteuning van nieuwe functies gaat. Nu lijkt BlackBerry het gat tussen de eigen toestellen en die van anderen te gaan dichten.

Met BBM 2.0 beschikken ook iOS en Android eindelijk over BBM Voice waardoor je ook gratis VOIP gesprekken kunt voeren. Daarnaast komt BlackBerry met BBM Channels waar je aan thematische chats kunt deelnemen. Een soort van Google Hangouts.

BlackBerry heeft ook het delen van foto’s gemakkelijker gemaakt en de optie toegevoegd om net als in WhatsApp voice memo’s in een gesprek mee te sturen. Daarnaast benadrukt BlackBerry nog eens dat haar netwerk meer controle en privacy biedt dan anderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.