Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de Sandberg OTG kabel met 5 sterren.

The Good
  • Goede connectors
  • Prima kabellengte


Er zijn van die producten die een naam hebben waar je even over na moet denken. Zo ook de OTG Adapter MicroUSB M – USB F van Sandberg. Ik noem hem voor het gemak dan ook maar een mobiele USB kabel, want dat is het. En hij is nog superhandig ook.

Unboxing

De kleine verpakking van de OTG Adapter MicroUSB M – USB F kabel bevat niets anders dan enkel het kabeltje. Meer heb je ook niet nodig.

Sandberg Micro-USB kabel

Design

Sandberg heeft voor mooie, afgeronde connectors gekozen en dat ziet er netjes uit. Het snoer is ongeveer 10 centimeter lang en dat is ruim voldoende. Korter had trouwens ook niet gehoeven.

Sandberg Micro-USB kabel

Gebruik

De OTG Adapter MicroUSB M – USB F is ontwikkeld voor Android smartphones en tablets. Door deze kabel op de micro-USB aansluiting van jouw toestel aan te sluiten, krijg je er effectief een USB poort bij. Deze kun je bijvoorbeeld gebruiken voor een USB stick. Een muis of toetsenbord kan ook. Het is maar net welke kant je ermee op wilt.

Sandberg Micro-USB kabel

In bovenstaande foto gebruik ik de Sony Xperia Z1 om films te kijken die op de Kingston DataTraveler Ultimate 3.0 G3 USB stick staan.

Conclusie

De OTG Adapter MicroUSB M – USB F is qua lengte prima en ook de connectors zijn mooi afgewerkt. De OTG Adapter MicroUSB M – USB F is misschien wel de goedkoopste en handigste accessoire die je voor je Android kunt kopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.