Google Now binnenkort ook op Chrome OS

Android gebruikers kennen Google Now als de handige dienst die informatie biedt op basis van voorspellingen. Bijvoorbeeld hoelang je er over gaat doen als je nu naar huis gaat rijden of wat voor’n weer het is op je bestemming.

Deze handige dienst komt nu ook naar Chrome OS. Het besturingssysteem dat Google speciaal voor de ChromeBook ontwikkelde. De Chromebook is een netbook die erg goedkoop is en waarop alleen maar software te vinden is die draait in de cloud.

Google Now zal worden vastgeknoopt aan de menubalk. De handige pop-ups zullen rechts onder in beeld komen. Google is van plan om Google Now vanaf Chrome OS 34 beschikbaar te stellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.