CES: Toshiba gaat ook Chromebooks maken

Je zou bijna denken dat Microsoft zich worgen moet gaan maken. Ook Toshiba gaat namelijk Chromebooks maken. De specificaties van deze eerste poging liegen er niet om. Het lijkt een interessant kastje te worden.

Deze nieuwe Chromebooks bevatten namelijk een 13,3 inch display met een resolutie van 1366x768 pixels. Het geheel draait op een Intel chipset bestaande uit een Intel Celeron ULT en 2GB aan DDR3 werkgeheugen.

Toshiba geeft je een 16GB iSSD voor jouw data opslag, maar je krijgt natuurlijk ook een sloot ruimte op Google Drive. op een enkele acculading moet je 9 uur kunnen werken op deze Chromebook. is het scherm te klein, kun je het via HDMI verbinden met een groter exemplaar.

De Toshiba Chromebook heeft 2 USB 3.0 poorten en een SD-kaart slot. Hij heeft ondersteuning voor WiFi a/g/n en bluetooth 4.0.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram