Je zou bijna denken dat Microsoft zich worgen moet gaan maken. Ook Toshiba gaat namelijk Chromebooks maken. De specificaties van deze eerste poging liegen er niet om. Het lijkt een interessant kastje te worden.

Deze nieuwe Chromebooks bevatten namelijk een 13,3 inch display met een resolutie van 1366×768 pixels. Het geheel draait op een Intel chipset bestaande uit een Intel Celeron ULT en 2GB aan DDR3 werkgeheugen.

Toshiba geeft je een 16GB iSSD voor jouw data opslag, maar je krijgt natuurlijk ook een sloot ruimte op Google Drive. op een enkele acculading moet je 9 uur kunnen werken op deze Chromebook. is het scherm te klein, kun je het via HDMI verbinden met een groter exemplaar.

De Toshiba Chromebook heeft 2 USB 3.0 poorten en een SD-kaart slot. Hij heeft ondersteuning voor WiFi a/g/n en bluetooth 4.0.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.