Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: Powerocks introduceert de eerste slimme powerbank

Een powerbank die de status van de accu van jouw smartphone op Facebook kan posten, het moet niet gekker worden. Powerocks introduceert volgende week een nieuwe powerbank die dit kan.

De Smart Power powerbank van Powerocks heeft een capaciteit van 5.200mAh meegekregen en komt met een bijbehorende iOS en Android app. Deze app houdt het stroomverbruik in de gaten en analyseert het verloop hiervan om te voorspellen wanneer je weer aan de lader moet.

Naast dat de Smart Power jouw Android oplaadt, is hij ook in staat om voorkeuren aan te passen. Gebruik jij de Smart Power om ‘s nachts te laden, zal de Smart Power er voor zorgen dat jouw smartphone je ook niet stoort door het geluid uit te zetten.

Via een share functie is het bovendien mogelijk om jezelf en je dierbaren op de hoogte te houden van de status van de Smart Power en de smartphone. Dit kan via SMS, maar ook via e-mail, Facebook en Twitter.

De Smart Power heeft een maximale laadcapaciteit van 5.200mAh en kan tablets en smartphones van maximaal 2.1 ampère voorzien. Daardoor zal de Smart Power in de meeste gevallen gebruikt kunnen worden als snellader en dat is ook wel weer slim.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.