CES: Parrot introduceert de Sumo en MiniDrone supertoys

De AR.Drone van Parrot is waanzinnig leuk, maar voor kids ook enorm duur. Met twee nieuwe supertoys brengt Parrot de ultieme R/C beleving in huis.

Parrot Jumping Sumo

De Jumping Sumo is een op afstand bestuurbare robot die zich voorbeweegt als een Segway. Nouja, een Segway die waanzinnige sprongen kan maken. De Sumo kan ongeveer een meter omhoog springen. Net als de AR.Drone kun je 20 minuten spelen op een geladen accu en kun je gebruik maken van de ingebouwde camera via een WiFi netwerk.

MiniDrone

De MiniDrone heeft net als de Sumo twee wielen waar hij op rond kan rijden. Deze kan hij echter ook achterlaten om vervolgens weg te vliegen met de twee rotoren die op de kleine drone zitten. De MiniDrone maakt geen gebruik van WiFi, maar van Bluetooth. Daarnaast mist een camera. De MiniDrone bevat wel een enorme batterij aan sensoren om goed te kunnen vliegen en lijkt op dat gebied wel heel sterk op haar grote broer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.