Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: Lenovo komt met een all-in-one Android desktop computer

Afgelopen jaar kwam HP met haar Slate21. Een All-in-one op basis van Android. Niet alleen won HP daarmee goud in de review van het toestel, maar aan het einde van het jaar sleepte het bedrijf ook nog even de innovatie award binnen. Dat het concept interessant is en verder uitgedacht kan worden laat Lenovo zien met de N308. De eerste Android all-in-one van deze computerbouwer.

De Lenovo N308 is met een adviesprijs van $450 net wat duurder dan de HP, maar dat is niet vreemd wanneer je kijkt naar de specs. Het toestel heeft een 19,5 inch 1600×900 touchscreen meegekregen en draait meteen al op Android 4.2. Het geheel wordt aangedreven door eenchipset van Nvidia. Hoewel de snelheid niet bekend is gemaakt, ligt er in ieder geval een nette quad-core processor in en je krijgt maximaal 500GB aan opslagruimte.

N308_Black_Standard_02

De N308 bevat een 720p webcam, maar het grootste voordeel zit hem in de accu van de all-in-one. Deze gaat drie uur mee waardoor je hem door het hele huis kan dragen. Een accu was het grote gemis in de uitvoering van HP.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.