Philips en Dixons gaan het beste om met elektronicaklachten

Op Klacht.nl worden dagelijks klachten uitgestort over slechte producten en dienstverlening. Het platform geeft bezoekers de steun om hun klachten richting bedrijven kracht bij te zetten. Ook peilt de site hoe klachten worden opgelost.

Onder de winkels blijkt Dixons de eer te hebben om klachten het beste op te lossen. Dixons staat niet bekend als prijsvechter en dat zien we kennelijk terug in de service van de retailer. Twee jaar geleden werd Dixons nog overgenomen door de BAS groep waardoor het een zusterbedrijf is van MyCOM. Dixons heeft 100% van alle klachten op weten te lossen, op de voet gevolgd door BCC.

Klacht.nl Awards 2013 - Electronica Winkelsketens

Onder de merken gaan de complimenten richting Philips. Philips wist 85% van de klachten op de site naar tevredenheid op te lossen. Tegelijk geeft Klacht.nl Sony, Samsung en Siemens er van langs omdat die het een stuk minder goed doen.

Klacht.nl Awards 2013 - Electronica Merken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram