GadgetGear.nl

MyCom Eigenaar Wil Dixons en Dynabyte Kopen

Dexcom heeft aangekondigd dat BAS Group interesse heeft om de winkelketens Dixons en Dynabyte over te nemen. De ketens zijn nu nog in handen van Dexcom Holding die ze in 2004 van Vendex KBB kocht. Dexcom was op dat moment ook eigenaar van T For Telecom. Dexcom sloot in 2010 de ruim 100 T For Telecom vestigingen.

Dat laatste maakt het opvallend dat MyCom de twee ketens over wil nemen. De twee ketens zijn de enige assets die Dexcom over heeft. Dexcom zal haar hoofdkantoor dan ook sluiten en de 90 werknemers daar ontslaan.

Na de overname telt BAS Group 160 Dixons en 44 Dynabyte vestigingen naast de 26 MyCom en 37 Vobis vestigingen.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten