CES: LG komt met Chrome desktop PC

Veel fabrikanten hebben de afgelopen jaren laptops op basis van Google's Chrome OS uitgebracht. Bijna allemaal kregen ze de naam Chromebook mee. LG pakt het voor haar nieuwste systeem anders aan. De nieuwe Chromebase is namelijk een all-in-one desktop PC geworden.

De Chromebase (22CV241) van LG is helemaal interessant wanneer je hem naast de Slate21 van HP zou zetten. Dit is eveneens een all-in-one op basis van een besturingssysteem van Google, maar bij HP betreft het Android in plaats van Chrome.

LG Chromebase Back

LG voorziet de Chromebase van een 21,5 inch Full HD IPS display, maar is verder nog niet heel scheutig met de specificaties. Dat Tijdens de CES horen we hier vast meer over.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram