Veel fabrikanten hebben de afgelopen jaren laptops op basis van Google’s Chrome OS uitgebracht. Bijna allemaal kregen ze de naam Chromebook mee. LG pakt het voor haar nieuwste systeem anders aan. De nieuwe Chromebase is namelijk een all-in-one desktop PC geworden.

De Chromebase (22CV241) van LG is helemaal interessant wanneer je hem naast de Slate21 van HP zou zetten. Dit is eveneens een all-in-one op basis van een besturingssysteem van Google, maar bij HP betreft het Android in plaats van Chrome.

LG Chromebase Back

LG voorziet de Chromebase van een 21,5 inch Full HD IPS display, maar is verder nog niet heel scheutig met de specificaties. Dat Tijdens de CES horen we hier vast meer over.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.