Nieuwe, tactische zaklamp werkt ook als powerbank

In de wereld van de LED zaklampen zijn veel ‘tactische’ modellen te vinden. Hoewel ze veel optisch bieden qua verlichting, blijft het ook echt vaak bij die verlichting. De ZeroHour zaklamp op Kickstarter is wat dat betreft anders. Deze zaklamp kan in nood ook jouw iPad Air en smartphone tegelijk opladen.

Deze tactische LED lamp is namelijk te voorzien met een kleine 10.200mAh aan accucapaciteit die via de twee USB poorten achterop beschikbaar worden gesteld. De eerste USB poort kan 1,5 ampère aan stroom leveren terwijl de tweede poort een tablet van 2,1 ampère kan voorzien. Sterker nog, de complete accu capaciteit laat je een iPad Air twee keer volledig opladen.

ZeroHour LED lamp

Qua verlichting zijn de specs van de ZeroHour ook niet slecht. Aan de voorkant van de zaklamp vinden we een 1.000 Lumen producerende CREE LED. Dit is dezelfde LED die veel gevestigde merken in hun zaklampen steken.

Wil je deelnemen in deze ZeroHour Kickstarter, dan kost je dat minimaal 120 dollar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram