Netgear heeft afgelopen week de ReadyNAS 716x aangekondigd. Deze nieuwe desktop NAS is de snelste uit de stal van Netgear en beschikt onder anderen over een Intel Xeon processor en 16GB ECC werkgeheugen.

De rekencapaciteit van de ReadyNAS 716x is met de Intel Xeon chip enorm. Op normale snelheid kun je genieten van 2,5GHz, maar in de turbo ligt dit op 3,5GHz en dat met vier cores. Daarnaast bevat de ReadyNAS 716x ook nog eens 16GB aan ECC werkgeheugen om zo lekker te kunnen rekenen.

De NAS komt zonder drives, maar kan 84TB aan opslagruimte beheren, zolang je dit met 6 drives toe kunt voegen.

Qua stroomverbruik zie je de enorme rekencapaciteit trouwens ook terug. Het maximale verbruik ligt op 173 Watt met een gemiddelde van 96 Watt. In Wake-On-LAN status verbruikt hij 800 mWatt en 420 mWatt op standby.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.