HP legt de Chromebook 14 in de schappen

Vanaf deze week is ook HP's nieuwste generatie Chromebook in Nederland te koop. De Chromebook 14 is een Chromebook met een bovengemiddeld groot scherm. 14 inch zoals de naam je ongetwijfeld al heeft doen vermoeden.

De HP Pavilion 14 Chromebook wordt verkocht in de kleuren wit, groen en rood. Afhankelijk van de versie krijg je een SSD van maximaal 32GB en daar voegt Google nog eens 100GB aan online opslag aan toe.

Onder de motorkap wordt de Chromebook 14 aangedreven door een dual core 1.4GHz Intel Celeron 2955U processor met maximaal 4GB DDR3 werkgeheugen. Hij kan overweg met WiFi a/b/g/n en bluetooth 4.0. In het display zit een 720p webcam verwerkt en op een enkele acculading moet je 9,5 uur kunnen werken. Het geheel moet €329 gaan kosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram