Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

De smaak van: Nespresso Cioccorosso

Vanaf deze week is hij verkrijgbaar. De smaak Cioccorosso van Nespresso. Deze nieuwe koffie kreeg eerder al veel aandacht doordat Nespresso een grote internationale wedstrijd had opgezet om in diverse landen een aparte special edition te lanceren.

Ook in Nederland kregen we drie smaken om uit te kiezen. De grote winnaar in deze wedstrijd is de Cioccorosso geworden. Cioccorosso is een samenstelling van de smaak van pure chocolade en rood fruit. Dit maakt de Cioccorosso een prima koffie als dessert, maar misschien iets te fruitig om de dag mee te starten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.