De Xperia Z Ultra, dé phablet waarmee Sony de markt gaat bestormen. Afgelopen week kwam hij al bij ons binnen en komende week lees je de review. Tot die tijd moetje het even doen met deze unboxing en een eerste kennismaking.

Wanneer we de doos van de Z Ultra openen, zien we het toestel meteen liggen. Het ziet er wat rommelig uit. Naast een screenprotector met informatie heeft Sony ook nog een plastic zakje om het toestel gedaan. Top voor bescherming, maar wel wat minder netjes op onze foto. Uiteindelijk maakt het natuurlijk geen donder uit.

Xperia-Z-Ultra-Unboxing-1

Onder het toestel vinden we de boekjes die erbij horen.

Xperia-Z-Ultra-Unboxing-2

Tenslotte vinden we de netstroom adapter en het micro-USB snoer dat bij de Z Ultra hoort. Geen headset zoals bij anderen en dat is positief. Een headset is persoonlijk, dus de meesten worden toch niet gebruikt. De accu van de Z Ultra zit al in het toestel zelf.

Xperia-Z-Ultra-Unboxing-3

Eerste indruk

De Z Utlra voelt wat zwaar, maar niet veel zwaarder dan de Xperia Z1. Net als de Z1 heeft de Ultra mooie ronde hoeken en klepjes waar alle belangrijke aansluitingen onder zitten. Ook heeft hij dezelfde dock aansluiting als op de Z1. Qua gevoel zit het nu al goed.

Xperia Z Ultra Unboxing

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.